Udomi

Zašto je udomljavanje fora?

Odgovor na ovo pitanje posve je ozbiljan.

Udomljavnjam psa ili mace iz skloništa, prije svega spašavate nečiji život! Spašavate život životinje koju ste udomili, a zatim i one koja dolazi na mjesto u azilu koje je ostalo iza vašeg novog ljubimca. Taj drugi život, pas kojega ste spasili, dobio je novu šansu da nađe svoj pravi dom i nikada više ne završi na ulici.

Ako razmišljate o novom ljubimcu i još niste sigurni biste li okrenuli onaj broj iz oglasnika i pitali „koliko košta“ vaš potencijalni čistokrvni ljubimac ili bi otišli do najbližeg skloništa, uvijek ćemo vas ohrabriti u ovoj drugoj varijanti.

Zašto? Odgovor je vrlo jednostavan, kupnjom živog bića direktno sudjelujete u poticanju rada mnogih uzgajivačnica koje se prema životinjama odnose svakako, samo ne onako kako zaslužuju. Dakako nisu svi uzgajivači isti, no nažalost mnogo je više onih koji su „u tom poslu“ radi dobiti – a prepoznat ćete ih po tome što su „povoljniji“.

No radije ćemo reći još pokoju o tome zašto je DOBRO UDOMITI.

Udomljavanjem psa ili mace iz skloništa, u svoj život unosite jednu novu kvalitetu koju je zapravo teško riječima opisati, ali to je ono što će vam svaki udomitelj reći kada ga pitate koliko mu u životu znači njegov udomljeni pas ili maca.

Nakon tisuće životinja koje su prošle kroz sklonište u Dumovcu, doista možemo reći kako je kod ljudi-udomitelja jedna stvar „simptomatična“. Mnogi nam se tako javljaju sa tvrdnjama kako je upravo njihov ljubimac najzahvalniji i najbolji na svijetu. Kažu da životinje doista znaju cijeniti kada im pružite novu priliku. Zašto upravo to ne biste učinili i vi? Dođite u najbliže sklonište i dajte šansu nekome tko će vam postati najbolji prijatelj – netko tko čeka upravo na vas!

Važno je napomenuti da kao udomitelj životinje iz skloništa u Dumovcu, za svog budućeg ljubimca dobivate besplatno:

  • Cijepljenje protiv zaraznih bolesti
  • Cijepljenje protiv bjesnoće
  • Mikročipiranje
  • Sterilizaciju/kastraciju

 Udomi1