Sutra u Životinjski kutak u goste dolazi Heidi iz azila Dumovec!

Heidi je odrastao pas malog rasta koji voli obiteljski život. Sa svojih deset mjeseci je prvi puta stigla u sklonište. Plaha, kakva je tada bila, sigurno ni sama nije znala što se događa i zašto se našla na takvome mjestu.
Nakon par mjeseci Heidin se život potpuno promijenio, pojavili su se njeni udomitelji o poveli je u novi dom i život. Tako je Heidi postala članom svoje obitelji s kojom je prolazila sve, i one dobre i one manje dobre stvari koje se već u životu događaju.
Nema tome dugo, malena je Heidi ponovo doživjela veliku promjenu, još jednom sudbina ju je dovela do skloništa. Iz njoj nepoznatih razloga, još jednom našla se na istome mjestu koje je prije pune dvije i pol godine napustila i vjerujemo zaboravila.
Ovaj puta više nije tako plaha, ohrabrila se ona nakon svega što je prošla, ovaj puta Heidi je nekako više rezignirana, prepuštena.
Inače, ona je predivan mali psić, naučena je na život u obitelji, voli djecu, voli druge pse, i dalje voli život i veseli se svakom znaku pažnje koji dobije od djelatnika i volontera skloništa unatoč tome što je već dva puta u svom `malom`psećem životu bila napuštena, premda ne zna što je ona zapravo tome kriva.
Ovaj puta nema šale, Heidi traži `Zauvijek dom`, mjesto gdje će je njeni ljudi voljeti, bez obzira na manje ili veće komplikacije koje život nosi, bez obzira na sve – oni koji je nikada neće napustiti!

Heidi Vas čeka u kutku od 10-18 sati. Pokažite joj da se snovi zaista koji puta mogu ostvariti.

heidi2 heidi3