Zuna iz Dumovca se družila s posjetiteljima iz udruge OZANA, a nakon što im je uljepšala dan, udomljena je i otišla je jednoj obitelji u svoj stalni dom.

U Zagrebački životinjski kutak su danas došli posjetitelji iz udruge OZANA na sok i druženje s tri mjeseca starom Zunom iz azila Dumovec. Zuna je bila u centru pažnje, veselo se igrala sa svima, uživala je u maženju a pogotovo joj se sviđalo biti posjetiteljima iz udruge u krilu. U želji da posjete Životinjskom kutku uz druženje sa psima iz azila Dumovec postanu još jedna od aktivnosti koje bi udruga “OZANA” ponudila svojim korisnicima, nadamo se da je ovo prvo od mnogih lijepih druženja! Zuni je ovo bila uvijek dobro došla socijalizacija, a svu pažnju koju je dobila uzvratila je posjetiteljima iz Ozane zahvalnošću, srećom i veseljem. Na kraju je i udomljena u jednu obitelj, pa nakon što se oprostila od naših posjetitelja otišla je u svoj zauvijek dom!

Udruga “OZANA” osnovana je 1991.godine u svrhu poboljšanja kvalitete života osoba s invaliditetom i njihovih obitelji. Sjedište Udruge “OZANA” je u Ulici grada Vukovara 239, u Zagrebu

Pedagoški rad u oba programa temelji se na načelima waldorfske pedagogije, prilagođavajući se specifičnim potrebama korisnika uvjetovanih njihovom dobi te vrstom i stupnjem teškoća u razvoju.

U okruženju životne radosti i optimizma, kroz pažljivo vođene i osmišljene aktivnosti, svakom ponaosob pružena je mogućnost da se razvija i raste do svog maksimalnog potencijala.
http://www.udruga-ozana.hr/
pogledajte kako nem je bilo lijepo!

20140926_11333120140926_11333720140926_113722