U petak, 6. lipnja u azilu Dumovec se održava Dan otvorenih vrata

Dana 6. lipnja u azilu Dumovec se održava Dan otvorenih vrata od 10 do 19 sati sa mnoštvom sadržaja za posjetitelje poput biranja najsimpatičnijeg štenca, demonstracije kliker treninga, druženja u dječjem kutiću, face paintinga, nastupa Luke Vidovića …Ovo je svečana prigoda jer će se otvoriti agility poligon. Uz pomoć građana Zagreba prikupljena su potrebna sredstva kako bi se kupila oprema za agility poligon, koji će psima dati priliku da uče nove vještine, fizički se kreću, izgrađuju bolji odnos sa timariteljima, brže prolaze tečaj socijalizacije. Dok ne budu udomljeni, njihovi dani u azilu će biti ispunjeni zabavnom i fizički zahtjevnom aktivnosti, što psi vole. Molimo sve vlasnike koji dolaze sa svojim najdražim ljubimcima isprobati agility poligon, da ulaze na službeni ulaz Noine arke. Posjetitelje koji dolaze bez kućnih ljubimaca pozivamo da ulaze na glavni ulaz Skloništa.

Sklonište Dumovec svega je 30-ak minuta udaljeno od centra Zagreba!

U Dumovec možete doći:

AUTOBUSOM (linija 276 kreće s Kvaternikovog trga, silazak na okretištu Dumovec, vozni red: http://www.zet.hr/media/100038/276.pdf)

VLAKOM (silazak na stanici Sesvetski Kraljevec)

AUTOMOBILOM (u tražilicu upišete ulicu i kućni broj otkuda krećete i na karti će se otvoriti najkraći put do Dumovca http://www.azilzagreb.com/kontakt )


Želja je privući veći broj posjetitelja u azil Dumovec i stvarati naviku da Zagrepčani češće posjećuju sklonište. Posjetitelji će imati priliku udomiti nekog od pasa koji traže dom, a svako udomljavanje će se posebno nagraditi. Azil Dumovec je jedini dom koji neke od tih životinja poznaju. Želja je svih djelatnika skloništa da se što više kućnih ljubimaca udomi, jer usprkos brizi, sklonište ne može zamijeniti pravi dom. Djelatnici azila Dumovec će biti posjetiteljima na raspolaganju, kako bi im rekli više o karakteru pojedine životinje, uvjetima udomljavanja, informirati građane o radu skloništa.
Svi građani su dobrodošli i u azilu će biti veseo i zanimljiv dan, pogotovo za pse koji se vesele svakom posjetitelju i druženju. Uz glazbu, mnoštvo djece, štandove prijateljskih udruga i sponzora, najbolje mjesto za provesti petak u Zagrebu je azil Dumovec.
Za dobru klopu na DAN OTVORENIH VRATA u skloništu pobrinut će se Vegehop – Restoran i dostava !
Na štandu Vegehop-a moći ćete kupiti i probati ukusne vegetarijanske pite, sendviče, razne slastice i mnoge druge vege-delicije. Vidimo se u petak 6.6. – DOBRO NAM DOŠLI!

dumovec