Egzotična zima u Zoo vrtu

U Zagrebačkom životinjskom kutku, u sklopu promocije programa Zoološkog vrta grada Zagreba Egzotična zima u Zoo vrtu,  za posjetitelje smo pripremili edukativni punkt na kojem će dodirom moći istražiti devinu dlaku, perje od sove, pauna i noja, krzno vuka i svlak zmije. U sklopu punkta je i likovna radionica na kojoj će posjetitelji moći izrađivati repove nekih naših čupavaca kao što su gepard  i crveni panda. Pozivamo Vas da nam se pridružite na promociji Egzotične zime u Subotu, 25.1.2014 u Vlaškoj 105, od 10-13h.

 

„Egzotična zima u Zoo vrtu“ je naziv za događanja, brojne radionice, zabavne igre, predstave i sve edukativne programe koji će se tijekom zime održavati u Zoološkom vrtu.
Program je počeo 7. prosinca 2013. godine i traje sve do kraja veljače 2014. godine.
Tijekom „Egzotične zime u Zoo vrtu“ sve posjetitelje očekuje još mnogo iznenađenja. Svi posjetitelji mogu sudjelovati u velikoj nagradnoj igri „Zoo grudanje“  u kojoj mogu osvojiti preko 50 vrijednih nagrada. Proslava rođendana u Zoo vrtu, godišnja obiteljska ulaznica, majica Zoo vrta su samo neke od njih.
Biti će tu slikanje s maskotom zagrebačkog Zoo vrta, majmunicom Megi, dječje predstave kazališta Svarog, gradnje snjegovića, a sve posjetitelje koji odluče svoje zimske dane provesti egzotično i uz zagrebačke divlje stanovnike očekuje okrjepa uz besplatni topli čaj te svi posjetitelji dobivaju na dar letak s informacijama o životinjama i promjenama kroz koje životinj prolaze zimi te kartom Zoo vrta.

više o programu saznajte na linku