Dr. Monica Diedrich predstavlja svoj rad u Životinjskom kutku

Dr. Monica Diedrich, američka komunikatorica koja od svoje osme godine telepatski razgovara sa životinjama  družit će se sa posjetiteljima u zagrebačkom Životinjskom kutku u srijedu 30. listopada od 18.30, te će im pomoći da saznaju što im njihove životinje žele reći. Tijekom druženja za zagrebačkim vlasnicima kućnih ljubimaca govorit će što je telepatska komunikacija, kako životinje telepatski komuniciraju, kako bolje komunicirati i učvrstiti odnos s našim životinjama, kako bolje razumjeti tko su životinje i ulogu zrcala koje one igraju u našim životima.

Doktorica Diedrich svjetsku je slavu stekla knjigama o neobičnom svijetu komunikacije sa životinjama, a njezina predavanjima na jednostavan način otvaraju nove horizonte u razumijevanju kućnih ljubimaca i osnaživanju odnosa s njima. U Životinjskom kutku će predstaviti dvije knjige – ” Što govore vaše životinje” sa 53 priča-dolumentiranih opisa njenih razgovora sa kućnim ljubimcima, u kojoj je opisan i njen životni put i sami počeci njene rijetke i nevjerojatne profesije.

Druga knjiga, “I životinje imaju osjećaje” sadrži 60 dirljivih priča iz njene praksei pojašnjava kako razumjeti njihove tjelesne, emocijonalne i duhovne potrebe,  a ujedno autorica otkica i duhovni svijet životinja, dotičući se pitanja srodnih duša,  povezanosti duše, tijela i emocija. Obje knjige daju nam snažnu pouku o učinkovitosti razgovora sa našim ljubimcima, dotiču naša srca kroz niz neponovljivih priča o ljubavi, povezanosti, međusobnom iscjeljivanju i suosjećanju.

Životinjski kutak je za posjetitelje pripremio simbolične poklone, a ovo je posljednji u nizu zanimljivih i edukativnih sadržaja koji su organizirani s ciljem jačanja svijesti javnosti o savjesnom ponašanju i brizi za naše najbolje prijatelje – životinje.

Za više informacija:M.Dietrich_radionica

Zagrebački životinjski kutak

Adresa: Vlaška 105

Tel.   +385(1) 7987 210

Tel2. +385(1) 7987 211

Fax.  + 385(1) 7987 219

e-mail: info@zivotinjskikutak.hr

web:    www.zivotinjskikutak.hr